MaarinPortin modernisointityöt alkoivat

Ensimmäisessä vaiheessa kohteessa suoritettiin aikansa palvelleiden sisärakenteiden purkutyöt.

Espoossa, Kehä I:n varrella sijaitsevan nimellä MaarinPortti tunnettavan kiinteistökehityskohteen modernisointityöt ovat alkaneet. Ensimmäisessä vaiheessa purettiin toimistokerrosten 2-5 vanhat sisärakenteet.

Maarinportti, toimitilojen modernisointi, jossa toimistokerros on purettu runkorakenteisiin saakka. Lattialla työvälineitä.

Purkutyöt etenivät järjestelmällisesti. Urakka oli huolellisesti suunniteltu ja valmistui aikataulussaan. Purkujätteestä 27 % saatiin uusiokäyttöön ja kierrätykseen. Materiaalien edelleen hyödyntämisaste oli 70 %. Kaatopaikalle vietiin vain 3 % purkujätteestä eli se jäte, jota nykyteknologia ei pysty vielä hyödyntämään.

Lue koko artikkeli MaarinPortin kotisivuilta ›

Tulossa täysin modernisoituja, laadukkaita toimitiloja

Tilojen rakentaminen nykyaikaisiksi toimistoiksi etenee sitä mukaa, kun toimitilojen vuokraamisesta päästää sopimukseen. Tilojen tulevilla käyttäjillä on mahdollisuus vaikuttaa oman toimistonsa toimitilaratkaisuihin sekä materiaalivalintoihin.

Lue lisää tilavaihtoehdoista Maarinportin kotisivuilta ›

Havainnekuva toimitilakiinteistön MaarinPortti julkisivusta modernisoinnin jälkeen. Talon edessä asfaltoitu pysäköintialue.

Kohteen MaarinPortti omistaa kiinteistösijoitusrahasto EAB Value Added Fund III.